Martinus a plecat în Japonia

Olandezul a semnat cu Yokohama

30.000 de dolari pe lună! Atât va câștiga fostul atacant al echipei FC Botoșani, Martinus Quenten la noua sa echipă Yokohama. Olandezul a plecat în Japonia de unde a primit o ofertă de nerefuzat. Transferul în Țara Soarelui Răsare a lui Martinus a fost unul de bun augur și pentru gruparea locală. FC Botoșani urmează să primească pentru Martinus 60.000 de euro.

” Când ai noroc în viață, ai noroc. S-a întrebat mult de Martinus. El chiar a fost urmărit, monitorizat. El pleacă unde trebuie. Acolo va fi pe viață lui. El este bun pentru Japonia. El nu este un jucător deficient. El este spectaculos. În România, ca de altfel în mai toate campionatele bune din Europa, trebuie să fii eficient, pentru că se joacă dur, se joacă pe puncte. Ori în Japonia se pune preţ pe spectacol, pe show. La primul dribling el va fi aplaudat, iar la primele scamatorii va avea japonezii la picioare. Pentru el este excepţional că se face acest transfer, iar pentru noi este formidabil” a declarat pentru cotidianul Monitorul de Botoșani, finanțatorul Valeriu Iftime.

Atacantul olandez a venit la FC Botoșani în vara anului 2014. Martinus Quenten a fost dorit și de campiona Steaua București dar și de Dinamo.

Citeste si:

Facebook Comments