VIDEO! Mașina de teren i-a salvat viața

Un șofer a rămas captiv între fiarele mașinii pe care o conducea, în urma impactului cu un tir. Pe fondul carosabilului acoperit cu gheață și zăpadă, tirul a derapat într-o curbă pe raza localității Stăuceni, a intrat pe contrasens și s-a urcat practic pe un autoturism Land Rover. Șoferul mașinii mici a fost scos de echipajele de descarcerare. Din fericire, starea lui este stabilă.

Evenimentul rutier s-a produs în cursul nopții de vineri spre sâmbătă. Un șofer în vârstă de 30 de ani se afla la volanul unui tir. Într-o fracțiune de secundă, pe fondul carosabilului acoperit de gheață, mastodontul a intrat pe contrasens și s-a izbit puternic de un autoturism de teren condus de un șofer de 34 de ani. Autoturismul a rămas practic blocat sub tir. În urma impactului șoferul din mașina de teren a rămas încarcerat.

Prin zonă s-a întâmplat să treacă o ambulanță. Echipajul medical a acordat șoferului primul ajutor chiar în interiorul autoturismului. În scurt timp au ajuns la fața locului și echipajele de descarcerare.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe și este în stare bună. Oamenii legii au deschis o anchetă și vor stabili dacă vinovați de situație se fac și administratorii drumului.

Citeste si:

Facebook Comments