VIDEO! Mașină înghițită după lucrări la apă

Lucrările la apă și canal efectuate pe străzile periferice din Botoșani produc în fiecare zi neplăceri. Astăzi o autoutilitară a rămas împotmolită în noroi pe strada Mușat Vodă, una dintre cele mai problematice artere. Șoferul a fost nevoit să cheme în ajutor pompierii pentru a reuși să iasă din mocirlă.

Incidentul s-a petrecut astăzi la amiază. Șoferul unei autoutilitare care a avut treabă în zonă a reușit să își continuie drumul doar cu ajutorul pompierilor.

Zecile de plângeri, reclamaţii sau petiţii n-au dus la nimic. Oamenii s-au resemnat. Responsabilitatea pentru calvarul ce sunt nevoiţi să suporte se împarte între prea multe instituţii, regii autonome ori societăţi comerciale şi nimeni nu poate pune piciorul în prag.

Mai nou, vremea le-a mai dat un răgaz să amâne refacerea drumurilor distruse de lucrările de extindere a canalizării.

Mai mult, nici măcar un termen nu există. La primăria Botoşani, viceprimarul mai spune doar că nu vor recepţiona lucrările dacă nu vor fi în stare bună. Dar cele mai multe nu sunt, cum se întâmplă pe strada Libertăţii sau Muşat Vodă.

Când vor putea oamenii să circule normal pe străzile pe care locuiesc, nu se ştie. E în funcţie de vreme şi de disponibilitatea constructorilor.

Cele mai multe dintre străzile cu probleme nu au fost încă recepţionate de comisia de la Primărie. Doar două sunt în această situaţie şi chiar şi acolo sunt probleme.

 

Citeste si:

Facebook Comments