Mașini făcute praf la Vlădeni de un tânăr care a intrat pe contrasens!

Mașini făcute praf la Vlădeni de un tânăr care a intrat pe contrasens!

Două autoturisme au fost puternic avariate, miercuri seara, pe drumul Botoșani-Suceava, la ieșire din localitatea Vlădeni, după ce un tânăr a pătruns pe contrasens, intrând violent într-un alt autoturism.

Daniel B., în vârstă de 24 de ani, se deplasa la volanul unui Opel Corsa, înmatriculat în București, dinspre Botoșani spre Suceava. La ieșire din Vlădeni, pe un sector cu linie continuă, tânărul a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un Opel Astra, condus de Valeriu D., de 44 de ani, care circula regulamentar dinspre Suceava.

În urma impactului, cele două autoturisme au ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Din fericire nu au existat victime, dar pagubele sunt serioase.

Șoferul vinovat de producerea accidentului le-a spus polițiștilor că în fața sa circula un TIR care a frânat iar pentru a evita o coliiziune a tras de volan stânga și a pătruns pe contrasens.

La locul accidentului a fost chemați și pompierii, care au scos bateriile celor două mașini.

“Din primele verificări rezultă că vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoturismului Opel înmatriculat în București care a intrat pe sensul opus de mers. În urma declarațiilor care vor fi consemnate vom lua măsurile legale”, a declarat Teodor Orhei, din cadrul Poliției Rutiere Botoșani.

Citiți mai multe aici!

 

 

Sursa: stiri.botosani.ro

Citeste si:

Facebook Comments