VIDEO! Măsuri dispuse de ISU pentru cele două zile pe uscat

La sfârșitul acestei săptămâni, botoșănenii vor rămâne două zile fără apă potabilă. Nova Apaserv a anunțat oprirea generală a apei pentru 27-28 aprilie în vederea efectuării unor lucrări de revizie generală și reparații capitale.

Pompierii solicită cetățenilor și agenților economici să își asigure rezervele necesare de apă.

A devenit deja o tradiție ca o dată pe an, întreg județul Botoșani să rămână cel puțin două zile fără apă la robinete. Deși marea problemă o constituia până de curând conducta de la Leorda, iată că aceasta a fost înlocuită iar în continuare apar defecțiuni.

Pentru prevenirea unor catastrofe, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență recomandă botoșănenilor, în special agenților economici să își facă rezerve de apă.

Sistarea furnizării apei va afecta municipiile Botoșani și Dorohoi, orașele Bucecea, Flămânzi, comunele Bălușeni, Brăești, Broscăuți, Copălău, Cristești, Curtești, Leorda, Mihai Eminescu, Răchiți, Stăuceni. Unțeni, Văculești și Vlădeni.

Din cauza întreruperii totale a funcționării sistemului de alimentare, precum și vechimii conductelor, este posibil ca temporar, în unele zone, turbiditatea apei să înregistreze valori peste limite.

Citeste si:

Facebook Comments