Meci de handbal terminat cu sânge

Vinovații au fost sancționați

Vineri seara a avut loc confruntarea dintre echipa de handbal CSU Suceava şi HC Vaslui. Din păcate lupta nu s-a dat doar în Sala Polivalentă ’’Elisabeta Lipă’’ din Botoşani ci şi înafara sălii. Totul a pornit, se pare, după ce cinci tineri din Botoșani au început să adreseze injurii unui alt grup de suporteri suceveni.

Aceştia erau în număr de 20 de persoane şi veniseră să susţină echipa din Suceava. Când au observat că spiritele se încing jandarmii botoşăneni au intervenit pentru a-i calma.

Intervenţia jandarmilor a fost filmată, iar acum circulă pe internet filmuleţul. În imagini apare un bărbat cu capul spart care se sterge de sânge de cămaşa unuia dintre jandarmi. Mulţi dintre oameni îi acuză pe jandarmi neştiind care este de fapt adevărul.

Au fost aplicate 5 sancţiuni contraventionale în valoare totală de 1500 de lei.Motivele sancţiunilor au fost încercarea de a pătrunde în stare de ebrietate în incinta Sălii Polivalente şi provocarea de scandal. Cei sancţionati au fost 4 dintre suporterii suceveni.

Aceştia li s-a interzis accesul la competiții sportive pe o perioadă de 6 luni. Un alt tânăr a fost observat de jandarmi în momentul în care scotea din buzunar o petardă.

În urma verificărilor făcute, petarda a fost confiscată şi i s-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii acţiunii de deţinere de obiecte pirotehnice.

Citeste si:

Facebook Comments