Medicii americani revin la Botoșani. Botoșănenii se pot programa pentru consultații sau operații

Medicii americani revin la Botoșani. Botoșănenii se pot programa pentru consultații sau operații

Medicii americani de la Medical Mission revin luna aceasta la Botoșani, unde timp de mai multe zile vor colabora cu medicii de la Spitalul Județean Mavromati la consultații și intervenții chirurgicale.

Misiunea medicilor din America va începe în data de 28 august și va dura cinci zile. Aceştia vor face controale medicale şi intervenţii chirurgicale ORL, plastice, laparoscopice şi ortopedice, cu precădere copiilor, dar şi adulţilor care au nevoie de aceste servicii medicale.

Botoșănenii care doresc să se programeze pentru a fi văzuți de specialiști din America o pot face de luni până vinery, între orele 08.00-18.00, la numărul de telefon 0231.582.290 interior 128.

“Am avut norocul să vină un ortoped care este extraordinar de încântat de România. Avem și medic ORL care vine la Pediatrie. Nu este o activitate independentă a lor. Ei fac echipă cu noi, lucrăm împreună, câștigăm experiență împreună, ne împărtișim din experiențele noastre și învățăm unii de alții. Este o activitate colegială, prin care ei vor să ne ajute, mai aducând unele consumabile, ei să ne arate din modul lor de a gândi la cel mai înalt nivel din lume, este o muncă medicală pe picior de egalitate”, a spus medicul Radu Malancea, șeful Secției Ortopedie de la Spitalul Județean.

 

Sursa: stiri.botosani.ro

Citeste si:

Facebook Comments