Medicii americani revin la Botoşani

Vor oferi consultaţii şi operaţii gratuite botoşănenilor

Medicii americani se întorc să+i trateze pe botoşăneni. Cunoscutii doctori din echipa umanitară Medical Mission revin la Botosani in perioada 28 august-1 septembrie. Aceştia anunţă că vor fi mai numeroşi decât anul trecut. Specialistii de peste ocean vor face controale medicale şi interventii chirurgicale pe diferite specializări de la O.R.L, chirurgie plastică, laparoscopice, gastrologie si ortopedie.

De sfaturile şi experienţa medicilor americani vor putea benefica atat copii, cât şi adulţii. Totodată directorul medical al misiunii recrutează în această perioadă şi medici dentişti pentru a veni în sprijinul copiilor orfani care nu+şi permit în mod curent astfel de intervenţii.

Va reamintim ca, echipa de medici americani vine la Botoşani pentru a saisprezecea oara. Aceştia vor colabora şi cu specialistii locali în cadrul consultatiilor şi intervenţiilor chirurgicale.

Cei interesaţi pot să se programeze de luni până vineri între orele 8:00 şi 18:00 la numărul de telefon 0231. 582. 290 sau 128.

Citeste si:

Facebook Comments