VIDEO! Membre retezate de tren în Gara Botoșani

Scene desprinse parcă din filmele de groază, în cursul serii de duminică, în gara din Botoșani. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a rămas fără mână dreaptă, fără pumnul brațului stâng și fără un picior, după ce i-au fost retezate de trenul Botoșani-București Nord.

Din primele informații, bărbatul ar fi sărit din vagon la scurt timp după ce trenul a pornit.

Urletele de durere au fost auzite de un călător care s-a apropiat și a sunat la 112. Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.

Tragedia s-a petrecut duminică,puțin după ora 20.30, atunci când trenul București Nord-Botoșani, abia pornise din stație.Din motive încă necunoscute, unul dintre pasageri s-a aruncat după câteva minute după ce trenul a plecat de pe loc. Bărbatul nu a estimat bine distanța și a ajuns sub roțile vagoanelor. Deși rănit extrem de grav, cu membrele sfâșiate, omul a început să țipe și a fost auzit de o persoană care se afla în zonă. Bărbatul implora salvare pentru că are acasă șapte copii de crescut.

Medicii ajunși la fața locului au reușit să-l mențină în viață, însă starea lui este incertă.

Conform unor surse neoficiale, bărbatul este de etnie romă și ar fi încercat să sustragă din tren mai multe bunuri, iar ulterior ar fi sărit. Momentan aceasta este doar o ipoteză neconfirmată de organele de anchetă. Polițiștii cercetează cauza și vor stabili care au fost circumstanțele care au condus la tragedie.

Citeste si:

Facebook Comments