Meniu special pentru copiii instituționalizați

Friptură de miel, ouă roșii, pască

Meniu special pentru copiii instituționalizați pentru masa de Paște. Ei vor avea parte de friptură de miel, ouă roșii, pască și cozonac. De acest meniu specific marii Sărbători creștine dedicate Învierii Domnului Iisus Hristos vor beneficia aproximativ 200 de copii care sunt instituționalizați în toate centrele de aflate pe raza municipiului Botoșani.

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Gheorghe Sorescu, a discutat în acest sens cu directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, Dan Șlincu, care, la rândul său, a spus că de același meniu special se vor bucura și bătrânii aflați în grija căminelor de pe raza întregului județ.

Gheorghe Sorescu a anunțat că va monitoriza atent, în aceste zile, activitatea derulată în centrele de plasament și în căminele de bătrâni aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență şi Protecția Copilului Botoşani.

Pentru început, el a vizitat Centrul de Plasament «Prietenia», fiind însoțit și de Dan Șlincu.

Gheorghe Sorescu și-a anunțat intenția de a inspecta mai multe unități de acest gen, pentru a verifica dacă bătrânii și copiii instituționalizați beneficiază de toată atenția personalului în perioada Paștelui.

Citeste si:

Facebook Comments