«Mesajul meu antidrog»

«Mesajul meu antidrog». Este numele unui concurs organizat de Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Botoşani, structură teritorială a Agenţiei Naţionale Antidrog. Competiția, realizată în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, s-a derulat la nivel judeţean.

Concursul, ajuns în prezent la ediţia a XIII-a, reprezintă un proiect sustenabil de tradiţie al Agenţiei Naţionale Antidrog şi al Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, fiind un exemplu de bune practici în domeniul cooperării cu instituţiile reprezentative din mediul şcolar.

Astfel, prin secţiunile propuse în acest an, s-a oferit adolescenţilor posibilitatea de a contribui la lansarea unor mesaje pozitive în favoarea unei vieţi sănătoase, fără droguri. Secţiunile vizate în acest an au fost film de scurt metraj, spot video, sport, arte vizuale şi eseu literar.

În urma jurizării creaţiilor la nivel judeţean au fost desemnaţi câştigătorii la secțiunile: spot video, film, arte vizuale, eseu literar, sport streetball.

Citeste si:

Facebook Comments