VIDEO! Metoda ”Accidentul” orchestrată din Penitenciar?!

Metoda Accidentul, care a făcut zeci de victime în rândul vârstnicilor botoșăneni, continuă să își producă efectele. Oamenii legii au reușit însă să dea de urma unui individ care încerca să înșele o bătrână. Bărbatul a fost reținut iar în urma unor percheziții ce au avut loc în Penitenciarul Iași, există suspiciuni că individul era în legătură cu o persoană privată de libertate.

Duminică, polițiștii botoșăneni au dispus reținerea unui individ de 31 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tentativă de înșelăciune. Bărbatul s-a prezentat la locuința unei femei de 89 de ani, cu scopul de a ridica o sumă de bani.

Bătrâna fusese apelată telefonic de o persoană necunoscută, care, prin utilizarea unei identități false, i-a solicitat o sumă de bani, sub pretextul că fiul ei a fost implicat într-un accident rutier. Oamenii legii l-au surprins în flagrant pe individul de 31 de ani, înainte de a se întâlni cu persoana vătămată.

Cercetările au continuat iar în cursul zilei de luni, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale, în baza unui mandat emis de Judecătoria Botoșani, au efectuat o percheziție într-o cameră a Penitenciarului de Maximă Siguranță Iași.

Într-unul dintre telefoanele mobile a fost depistat și numărul de telefon al bărbatului de 31 de ani, reținut duminică la Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments