Mihai Țâbuleac vrea să fie primar de Botoșani

Mihai Țâbuleac vrea să fie primar de Botoșani

Mișcarea Populară din Botoșani a început… mișcarea pentru alegerile locale

După o pauză de câteva luni, Mihai Țâbuleac revine în politica locală. Sâmbătă, conducerea Organizației Județene a Mișcării Populare din Botoșani a prezentat lista parțială cu candidații pentru funcția de primar. Mihai Țâbuleac, președintele Organizației Botoșani a Mișcării Populare, a precizat că lista finală cu candidații la funcția de primar va fi prezentată la sfârșitul lunii februarie, iar cea cu candidații pentru Consiliile Locale, cât și pentru Consiliul Județean va fi intocmită la finele lunii martie. Astfel, Mihai Țâbuleac va candida la Primăria Botoșani, Sergiu Lungu la Primăria Dorohoi, iar vicepreședintele partidului Ovidiu Mimor și secretarul general Dan Ionescu vor candida pentru un loc în Consiliul Județean.

Mihai Țâbuleac a citit și lista parțială cu candidații pentru funcția de primar.

La prima întâlnire cu mass-media locală, cei de la Mișcarea Populară Botoșani au prezentat și noua „achiziție” Este vorba de Sergiu Zvâncă care a venit împreună cu mai mulți membri de la PER. Acesta este trecut pe lista Mișcării Populare pentru Consiliul Local Botoșani.

Membrii Mișcării Populare Botoșani au ca target pentru alegerile locale un scor de minim 10% și își doresc să-l depășească pe cel național.

Citeste si:

Facebook Comments