VIDEO! Mii de oameni la Târgul de la Popăuți

Mii de oameni au participat în week-end la Târgul Expoziţional de Miei, Pielicele, Plante tehnice şi produse tradiţionale de la Popăuţi. După un început puţin timid sâmbătă, duminică toată staţiunea s-a umplut de fermieri şi vizitatori, din rândul cărora n-au lipsit oficialităţile ori liderii celor mai importante organizaţii naţionale din agricultură.

Târgul a revenit după aproape doi ani de pauză şi, de această dată, a reunit aproximativ 200 de fermieri din toate domeniile şi din mai multe judeţe. Au avut şansa să-şi expună produsele în faţa a mii de vizitatori din toată ţara, din rândul cărora mulţi au devenit şi clienţi.

S-au bucurat că au avut ocazia să-şi mai facă o dată cunoscute roadele muncii chiar şi în faţa ministrului Petre Daea, care a ajuns la Popăuţi în jurul amiezii. N-a lăsat ploaia să-l încurce şi a trecut aproape pe la toţi expozanţii. A dat mâna cu ei şi de la unii a şi cumpărat câte ceva.

După vizitele pe la expozanţi, ministrul a urcat pe scenă, împreună cu prefectul, preşedintele Consiliului Judeţean, parlamentari, diferiţi lideri nationali de asociaţii din agricultură şi directorul staţiunii, Ionică Nechifor.

Târgul a fost la a doisprezecea ediţie şi a fost prima oară când s-a organizat la iniţiativa asociaţiilor de fermieri din judeţul Botoşani.

 

Citeste si:

Facebook Comments