VIDEO! Mii de țigări ascunse în portierele unei mașini

Traficul cu țigări este în floare și nimic nu pare să îi sperie pe cei care fac contrabandă!  O femeie de 40 de ani a fost amendată cu 5000 de lei, după ce a fost prinsă de polițiștii de frontieră de la vama Rădăuți Prut, în timp ce încerca să introducă în țară 7000 de țigarete. Marfa era ascunsă în portierele autoturismului.

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut a descoperit, în urma controlului efectuat asupra unui autoturism, 7.000 țigarete marca Ritm, de proveniență Republica Moldova, pe care un cetățean român a încercat să le introducă ilegal în țară.

Totul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute, când la frontieră s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, o femeie de 40 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan, cu număr de România.

Se pare că oamenii legii au avut informații că în acest autoturism s-ar putea afla țigări de contrabandă și au trecut la un control amănunțit. Astfel, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au descoperit ascunse în portierele din față ale autovehiculului, 7.000 țigarete, cu timbru de acciză din Moldova.

Potrivit prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării țigărilor în valoare de 4.100 lei și sancționarea contravențională a persoanei cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Citeste si:

Facebook Comments