Ministrul Florin Jianu a demisionat: „Cei care mă cunosc ştiu că nu pot accepta impostura sau minciuna!“

Ministrul Florin Jianu a demisionat: „Cei care mă cunosc ştiu că nu pot accepta impostura sau minciuna!“

Ministrul pentru Mediul de Afaceri Florin Jianu a anunţat joi dimineaţă pe Facebook că demisionează din Guvern. „Mă opresc aici din activitatea guvernamentală pentru că aşa îmi dictează conştiinţa, iar asta nu este negociabil pentru nimic în lume!!!“, a scris Jianu.

Jianu a precizat că decizia sa a fost luată încă din seara şedinţei de guvern în care a fost aprobată OUG de modificare a codurilor penale, dar că a amânat anunţul în speranţa că cei care au greşit îşi vor repara eroarea.

Totodată, Florin Jianu a precizat şi că „viitorul ţării trebuie scris cu onoare şi cinste, nu cu impostură şi minciună“. În ceea ce priveşte viitorul antreprenorial al României, ministrul demisionar a spus că ţara noastră are „un potenţial uriaş de inovare“. În încheierea mesajului postat pe Facebook, Florin Jianu a făcuty şi o scurtă trecere în revistă a activităţii sale în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

Am reflectat cu responsabilitate la ceea ce este etic să fac în continuare şi nu în principal pentru probitatea mea profesională, pentru că aici am conştiinţa curată, ci pentru copilul meu, pentru cum o să mă uit în ochii lui şi ce anume o să îi spun peste ani. O să îi spun că tata a fost un laş şi a girat acţiuni pe care nu le împărtăşeşte sau a ales să iasă cu fruntea sus dintr-o poveste care nu este a lui?!

Am muncit cu credinţă şi îndârjire în fiecare din cele 28 de zile de mandat şi nu mi-a trecut prin gând că munca ar putea fi umbrită într-un mod atât de brutal şi de nedrept. Cei care mă cunosc ştiu că nu pot accepta impostura sau minciuna!”

Citiți continuarea articolului pe www.adevarul.ro

Citeste si:

Facebook Comments