Ministrul Transporturilor ajunge joi la Botoșani pentru a discuta soluțiile de rezolvare a problemelor privind drumurile naționale din județ

Ministrul Transporturilor ajunge joi la Botoșani pentru a discuta soluțiile de rezolvare a problemelor privind drumurile naționale din județ

Organizația PSD Botoșani a anunțat astăzi că ministrul Transporturilor Răzvan Cuc va ajunge joi, 2 martie a.c. la Botoșani pentru a discuta și a propune soluții pentru rezolvarea problemelor privind drumurile naționale din județ.

Programul viziei ministrului în Botoșani va începe la ora 11:30 prin organizarea unei întâlniri de lucru la Consiliul Județean în care se va discuta despre reabilitarea infrastructurii naționale de drumuri din județ. La această întâlnire vor participa parlamentarii social-democrați, mai mulți primari din județ, președintele Asociației Comunelor de la filiala din Botoșani și conducerea Consiliului Județean Botoșani.

După finalizarea discuțiilor de la Consiliul Județean Botoșani, ministrul Răzvan Cuc se va deplasa la Manoleasa pentru a inspecta situația drumului care leagă această localitate de Rădăuți-Prut și va prezenta soluțiile pentru începerea lucrărilor de asfaltare. Începând cu ora 14:30 ministrul Transporturilor împreună cu directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere vor organiza o conferință de presă la Primăria Manoleasa și se vor întâlnii cu primarii din această zonă a județului.

Domnul ministru al Transporturilor vine la Botoșani pentru a vedea situația reală din teren a problemelor care au rămas de finalizat în ceea ce privește modernizarea și reabilitarea segmentelor de drum național din Botoșani. Dânsul împreună cu domnul director al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere vor prezenta principalele lucrări care vor fi finanțate și vor începe să fie realizate în județul Botoșani în perioada imediat următoare”, a declarat președintele PSD Botoșani Doina Federovici.

Obiectivul nostru este să creăm o cale comercială între Suceava și Iași pe care să se afle municipiul Botoșani. În timpul Guvernului PSD, în 2014 s-a făcut prima parte din acest proiect, respectiv drumul Botoșani-Suceava. În prezent trebuie realizată și legătura dintre Botoșani și Iași, ceea ce presupune modernizarea DN – 28B Botoșani-Târgu Frumos. În același timp, este nevoie de finalizarea lucrărilor de asfaltare la DN 24 C Manoleasa-Rădăuți Prut, care leagă localitățile din nord-estul județului Botoșani. Drumul este în momentul de față realizat parțial, respectiv amenajarea traseului și realizarea terasamentului, finn însă necesară turnarea covorului asfaltic. Întârzierile privind acest proiect au fost cauzate de schimbarea neprevăzută a guvernării Ponta și de nepăsarea fostului Guvern tehnocrat”, a completat parlamentarul social-democrat.

Citeste si:

Facebook Comments