VIDEO! Minivacanță, dar nu pentru toți

De mâine bugetarii intră în minivacanță și se vor întoarce înapoi la birouri abia luni, 20 august. Există însă și o categorie a angajaților de la stat care vor veni totuși la serviciu.

Este vorba de angajații de Servicul Pașapoarte despre cei de la Permise, de la Evidența Populaţiei dar și de la Taxe și Impozite Locale. Ghișeele acestor servicii publice vor fi închise doar miercuri, iar joi și vineri vor funcționa după program normal.

August este luna în care serviciile ce eliberează documente precum pașapoarte, buletine dar și permise de conducere, sunt luate cu asalt. Este cel mai mare aflux de cereri, având în vedere că în această lună stranierii vin în țară și în plus este și perioada concediilor de odihnă.

Cu gândul la bugetari, Guvernul a declarat zile libere 16 și 17 august pe lângă ziua de 15 august, de Adormirea Maicii Domnului, care oricum era liberă. Vestea nu a fost bineprimită de toți angajații de la stat.

De pildă, la Serviciul de Pașapoarte erau deja făcute programări, motiv pentru care se va lucra. Angajații vor fi liberi doar miercuri.În plus, botoșănenii care au depus cereri pentru eliberarea pașapoartelor, vor putea veni să le ridice tot în intervalul 8.30-18.30.

Atât joi, vineri dar și sâmbătă, vor lucra și angajații de la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor. Și ușile de la Direcția de Taxe și Impozite Locale vor rămâne deschise pentru ca botoșănenii să poată plăti chitanțele necesare pentru eliberarea unor acte . La datorie vor fi și angajații de la Serviciul Permise și Înmatricularea Vehiculelor.

Zilele de 16 și 17 august vor fi recuperate în două zile de sâmbătă de către bugetarii care sunt liberi.

Citeste si:

Facebook Comments