Mireasă rămasă încarcerată în mașina condusă de un botoșănean, cu care se întorcea de la propria nuntă!

Mireasă rămasă încarcerată în mașina condusă de un botoșănean, cu care se întorcea de la propria nuntă!

Mireasa ramasa incarcerata in masina cu care se intorcea de la propria nunta!

Accidentul a avut loc duminica dimineata, pe DN 17, pe raza comunei sucevene Paltinoasa. La fata locului au intervenit pompierii militari de la Garda de Interventie Gura Humorului, cu modulul SMURD, sprijiniti de doua echipaje ale Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava.

Constantin Dobrogeanu, de 26 de ani, din comuna Vorniceni, judetul Botosani, in timp ce conducea autoturismul marca BMW, avand directia de deplasare Paltinoasa spre Gura Humorului, din cauza oboselii, a adormit la volan, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a patruns pe contrasens, a rulat pe acostament si a intrat in coliziune cu un parapet, apoi in gardul unei locuinte, pe care l-a distrus pe o distanta de zece metri. La fata locului au intervenit pompierii militari de la Garda de Interventie Gura Humorului, cu modulul SMURD, sprijiniti de doua echipaje ale Serviciului de Ambulanta Judetean.

In masina se aflau cinci persoane, toate constiente, care se intorceau de la o nunta, inclusiv mirele si mireasa. Aceasta din urma, in varsta de 22 de ani, din orasul Gura Humorului, care se afla pe scaunul din dreapta fata, a ramas incarcerata intre fiarele autoturismului. Pompierii militari au luat masurile specifice de siguranta – au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanti si lubrifianti si au deconectat bornele de la bateria de acumulatori.

Concomitent, au extras victima incarcerata si au predat-o unui echipaj SAJ. Mirele, in varsta de 26 de ani, si inca un tanar de 18 ani, au fost transportati la spital. Celelalte doua persoane implicate in accident au refuzat transportul la o unitate spitaliceasca.

 

Sursa: stiri.botosani.ro

Citeste si:

Facebook Comments