Misiuni de week-end executate de jandarmi

Misiuni de week-end executate de jandarmi

În ziua de sâmbătă, 18 februarie, începând cu ora 12.00, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani vor lua măsurile necesare pentru asigurarea unui climat civilizat la meciul de handal masculin disputat la Sala Polivalentă ,,Elisabeta Lipă” de echipele CSM Botoșani și CSM București, din Divizia A, unde organizatorul estimează participarea a 200 de spectatori.

Accesul în sală nu va fi permis spectatorilor care se vor prezenta la ora începerii meciului aflându-se sub influența băuturilor alcoolice sau având asupra lor băuturi alcoolice ori obiecte contondente care ar putea pune în pericol siguranța sportivilor și a celorlalți spectatori.

În seara aceleiași zile, dar și în următoarea perioadă, conform programului stabilit de organizatori, jandarmii botoșăneni vor acționa pentru desfășurarea în condiții de normalitate și prevenirea încălcării normelor legale din competență la Festivalul Concurs ,,Miss Preuniversitaria”, desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Botoșani.

De asemenea, în week-end-ul care urmează, oamenii legii vor acţiona în sistem integrat, împreună cu lucrători din cadrul I.P.J. Botoșani, precum și prin patrule de jandarmi, pentru menținerea ordinii și liniștii publice în mediul urban și rural, în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi a infracţiunilor.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi recomandă participanților să respecte indicațiile organizatorilor şi jandarmilor aflați în dispozitivul de asigurare a ordinii și siguranței publice la aceste manifestări publice şi să solicite sprijinul forţelor de ordine în mod direct sau prin apel telefonic la numărul unic de urgenţă 112, în caz de necesitate.

Citeste si:

Facebook Comments