VIDEO! Mister total cu schimbarea managerului de la Mavromati

Noul manager de la spital, o alegere neinspirată! Așa cataloghează șefa doamnelor liberale, decizia luată de președintele Consiliului Județean. Mirela Saucă și-ar fi dorit ca șeful județului să consulte și consilierii județeni în alegerea directorului de la Spitalul Județean Mavromati.

În urmă cu câteva săptămâni, președintele Consiliului Județean a decis să nu mai prelungească mandatul managerului de la spital , Corneliu Mihai, și să numească în loc o reprezentantă a sexului frumos. Ciudat este faptul că nu au existat nemulțumiri la adresa lui Mihai, dar odată expirat mandatul, s-a perfectat schimbarea iar pe scaunul de șef s-a așezat Livia Mihalache, medic la Spitalul de Pediatrie.

Liberalii și-ar fi dorit o analiză a activității fostului manager de la spital dar și o radiografie a competențelor actualului șef de la Mavromati, Livia Mihalache.

Lidera doamnelor din PNL, care este și consilier județean, consideră că ar fi fost oportun ca decizia privind noul manager să fie discutată în Comisia de Sănătate din plenul Consiliului Județean.

Livia Mihalache ocupă postul de manager la spital până la organizarea unui concurs.

Citeste si:

Facebook Comments