VIDEO! Mizerie și inundație în vestiarele de la Spitalul Județean

Bătaie de joc la cea mai mare unitate spitalicească din județul Botoșani! Asistenții medicali și infirmierii sunt cei care reclamă dezastrul de la spital. Aceștia sunt nevoiți să folosească vestiare insalubre la subsolul unității pentru a-și schimba hainele. Susțin că în subsol este focar de infecție iar ieri și-au găsit lucrurile plutind pentru că a fost inundație. Conducerea de la Județean a refuzat să ofere un punct de vedere oficial.

Imagini de-a dreptul halucinante au ajuns pe adresa redacției Somax Tv în cursul după-amiezii de joi. De mai bine de un an, o parte dintre angajații spitalului au fost obligați de conducerea unității sanitare să se schimbe în halatele de spital la subsol pentru ca nu cumva să introducă bacterii și microbi în saloanele pacienților.

Paradoxal însă, condițiile de la subsol sunt improprii și lasă de dorit. După ploile torențiale de ieri, subsolul s-a umplut cu apă. Am încercat să luăm legătura cu managerul spitalului, Corneliu Mihai.
Prin intermediul purtătorului de cuvânt, șeful de la spital a transmis că nu dorește să ofere un punct de vedere oficial dar a menționat că inundația de la subsol a fost provocată de personalul medical care aruncă fel de fel de lucruri în canalizare. Despre aspectele igienice nu a pomenit însă nimic.

I-am prezentat astăzi situația și deputatului PSD, Tamara Ciofu care este și medic. Acesta a luat legătura cu directorul medical al unității spitalicești și i-a fost prezentată o cu totul altă variantă.

Deputatul susține că nu există însă nicio scuză și că acest spațiu nu ar fi trebuit folosit ca vestiar.

Persoanele care au reclamat situația de la spital au preferat să își păstreze anonimatul.

Citeste si:

Facebook Comments