VIDEO! Moartea cumplită a elevei de 18 ani scoate tinerii în stradă

Stop violenței! Acesta a fost mesajul transmis de zeci de elevi botoșăneni prezenți la un marș în memoria tinerei ucise cu sălbăticie în pădurea de lângă cimitirul Pacea. Prieteni, cunoscuți sau pur și simplu adolescenți marcați de sfârșitul crunt al Petronelei, s-au întâlnit vineri în fața Colegiului Economic ”Octav Onicescu” și au străbătut străzile orașului scandând împotriva violenței și totodată cerând dreptate pentru tânăra ucisă.  

Crima de miercuri după-amiază a marcat opinia publică. Tânăra, elevă la Colegiul Economic ”Octav Onicescu”, a fost ucisă cu bestialitate, de un adolescent în vârstă de 17 ani. Vineri, zeci de tineri botoșăneni, afectați de cele întâmplate s-au adunat în fața liceului, unde învăța eleva ucisă.

Înarmați cu pancarte prin care au cerut dreptate dar au îndemnat și la oprirea violenței în rândul tinerilor, adolescenții au mărșăluit pe străzile orașului și s-au oprit în fața Prefecturii.

Printre tinerii prezenți la eveniment s-a aflat și o fostă colegă de cameră a tinerei ucise. Eleva este afectată de cele întâmplate și nu-și explică cumplita crimă. Totodată își aduce și o ultimă discuție cu fata ucisă.

Tinerii s-au oprit în fața Prefecturii și au discutat despre problema violenței, a adolescenților rămași singuri, cu părinții plecați în străinătate dar și problemele specifice vârstei care pot duce la tragedii. Vă readucem aminte că adolescentul care a ucis-o pe eleva de 18 ani, și-a recunoscut fapta și a fost arestat preventiv.

 

 

Citeste si:

Facebook Comments