VIDEO! Modificări la cel mai atractiv punct turistic din Botoșani

Suntem un județ cu personalități culturale ce nu cunosc pereche. Din păcate însă, nu știm să ne promovăm suficient . Este lesne că principalul obiectiv ce atrage ca un magnet turiştii este lacul cu nuferi de la Ipotești. În ultima perioadă s-au făcut mici modernizări iar intervențiile continuă. După atâția ani, vor fi montați stâlpi de electricitate pe aleea ce duce spre lac iar lângă Memorial ar urma să fie amenajat un magazin cu suveniruri.

În anul 2018, unul dintre puținele locuri din județul Botoșani care stârnește curiozitatea turiștilor nu era conectat la electricitate. Unul dintre vicepreședinții de la Consiliul Județean vrea să repare rușinea și a început demersurile pentru a face lumină pe aleea din pădure, ce duce spre lacul cu nuferi.

Există o sursă de energie electrică în parcarea de la intrarea în pădure,și cel mai probabil de aici se va face și racordul.

O altă idee ce ar fi trebuit pusă în practică mult mai devreme este și amenajarea unui magazin de unde turiștii ce trec prin zonă să achiziționeze suveniruri. S-a găsit o soluție și pentru acest aspect.

Din păcate însă, periodic vandalii distrug bănci, aruncă deșeuri și transformă una dintre cele mai frumoase zone ale județului în ghenă de gunoi.

Citeste si:

Facebook Comments