VIDEO! Momente fericite pentru bătrânii de la Trușești

De 1 octombrie, bunicii din căminul de Trușești au avut parte de momente de neuitat.S-a marcat Ziua Internațională a Vârstnicilor iar voluntarii de la Crucea Roșie din Botoșani au avut grijă să le însenineze ziua bătrânilor și le-au adus zâmbete pe chipuri.

Le-au oferit o masă caldă, alimente dar și un program artistic susținut de copiii de la Ansamblul ”Flori de Măr” din Trușești.

Inițiativa i-a aparținut Mariei Maxim, cel mai vârstnic voluntar de la Crucea Roșie din Botoșani, iar mai tinerii ei colegi, dar și autoritățile și micii artiști au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a le face ziua mai frumoasă bunicilor.

Pentru câteva ore, bunicii care locuiesc în Căminul de la Trușești au uitat de probleme, de boli și de necazuri. Pe 1 octombrie a fost Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, iar oamenii frumoși au ținut să le însenineze ziua și să le- o facă mai frumoasă.

Voluntarii de la Crucea Roșie Botoșani le-au trecut pragul căminului. Maria Maxim este din Văculești. Este cel mai în vârstă voluntar din județ și ea a pus la cale această acțiune.

Bunicii și-au bucurat ochii și sufletele cu minunatele momente susținute de micii artiști de la Ansamblul ”Flori de Măr” din localitate. Emoțiile erau greu de stăpânit și ochii bătrânilor s-au umplut de lacrimi. De multă vreme nu au mai avut parte de asemenea surprize.

Pe lângă aceste momente bunicii s-au bucurat și de o masă caldă, pregătită de oameni minunați de la Văculești. Tinerii voluntari de la Crucea Roșie au venit încărcați cu alimente de care bătrânii care își duc zilele în acest centru au atât de mare nevoie. Mulțumirea pe care ei au simțit-o nu poate fi descrisă prin cuvinte.

În Căminul pentru Persoane Vârstnice de la Trușești trăiesc 42 de persoane.

Citeste si:

Facebook Comments