VIDEO! Muncesc cu frica’n sân

Angajați ai Primăriei terorizați de cei care ar trebui să presteze muncă în folosul comunității!

Au încălcat legea și au fost sancționați cu diferite activități pe care trebuie să le desfășoare în municipiu. Unii dintre acești cetățeni au reușit însă să instaureze teroarea printre angajații Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement, lângă de care trebui să își săvârșească pedeapsa.

Unii dintre ei se sustrag de la treabă și îi amenință chiar și cu moartea pe angajații Direcției. Oamenii refuză să îi mai aibă în preajmă.

Interlopi, oameni cu bani și cu putere, prinși pe picior greșit de oamenii legii, au fost condamnați la muncă în folosul comunității. Au fost puși să întrețină spațiile verzi, să planteze arbori sau să vopsească borduri. Pentru a scăpa însă de această corvoadă, unii dintre ei au trecut la gesturi extreme și la amenințări la adresa oamenilor cu care ar fi trebuit să lucreze.

Situația a fost scoasă la lumină de directorul DSPSA, Eugen Țurcanu. În ședința de Consiliu Local de astăzi a fost pus în discuție un proiect privind stabilirea domeniilor serviciilor publice și a locurilor în care acești indivizi vor presta muncă în folosul comunității.

În momentul în care viceprimarul a propus ca aceștia să presteze servicii și la solicitarea președinților de asociații,s-a aruncat bomba.

Și se ajunge în situația ingrată în care cei pedepsiți să muncească în folosul comunității sunt puși pe tușă doar pentru a nu pune în pericol viața unor oameni.

S-a venit cu o sugestie: să se facă utilă și Poliția Locală având în vedere că acum au și lefurile majorate.

De la zis până la aplicat, e o chestiune de durată. Până atunci, cei pedepsiți pentru încălcarea legii vor acționa după propriile principii fără ca nimeni să-i deranjeze.

Citeste si:

Facebook Comments