Municipiul Botoșani va rămâne, pentru o zi, fără gaz

Municipiul Botoșani va rămâne, pentru o zi, fără gaz

Botoșănenii vor rămâne săptămâna viitoare, pentru o zi, fără gaz. E.ON Distribuție România anunță sistarea furnizării gazului metan în ziua de miercuri, 24 august. Și asta din cauza unor lucrări importante ce trebuie finalizate la sistemul de distribuție a gezelor naturale din municipiul Botoșani.

 

”La începutul săptămânii viitoare E.ON Distrubuție România finalizează o importantă investiție în sistemul de distribuție a gazelor naturale din municipiul Botoșani. Lucrarea, în valoare de peste 1,5 milioane lei, a vizat înlocuirea a circa 2,8 km de conducte. În vederea cuplării noilor conducte la sistemul de distribuție a gazelor naturale, E.ON Distribuție România este nevoită să întrerupă alimentarea cu gaze naturale, miercuri, 24 august, în municipiul Botoșani și localitățile Cătămărăști Deal, Manolești și Curtești, începând cu ora 07.30.
Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 20.00”, se arată într-un comunicat de presă.

Citeste si:

Facebook Comments