Noi cu cine votăm?!

Noi cu cine votăm?!

În mai puțin de o lună botosanenii sunt așteptați să iasă din nou la urne.

De data acesta pentru a acorda votul de încredere celor care vor reprezenta județul Botoșani în Parlamentul României.

Au trecut deja patru ani de când parlamentarii isi ocupa fotoliile comode in capitala iar in aceasta perioada politicienii cer din nou voturile.

Iar botoșănenii de rând se întreabă ce s-a schimbat în acest județ în ultimii patru ani. Sau altfel spus… S-a schimbat ceva? Și-au dus la indeplinire deputatii si senatorii promisiunile electorale? Vor mai iesi cetatenii la vot? Sunt intrebari ale caror raspunsuri le-am cautat, și noi astazi, in randul botosanenilor.

S-a dat deja startul campaniei electorale!

Este perioada in care oamenii politici ies din nou in multime si le promit oamenilor schimbarea. Salarii mai mari, locuri de munca, reabilitarea drumurilor, sunt doar câteva dintre promisiunile electorale pe care le auzim de la toate formatiunile politice.

Ce se intampla insa cu angajamentele luate de parlamentari in urma cu patru ani si cate dintre ele s-au perfectat de-a lungul vremii?

Majoritatea botosanenilor sunt dezamagiti, privesc cu scepticism clasa politica, vor iesi totusi sa-si exercite dreptul la vot cu speranta ca ceva se va schimba si pentru judetul sarac din nordul Moldovei.

Cu lacrimi in ochi, un botosanean si-ar dori sa-si aduca inapoi copiii plecati peste hotare, la munca. Stie insa ca sansele pentru un viitor mai bun in tara noastra nu sunt prea mari. Și totși, incearca sa priveasca cu optimism la viitor.

Chiar si in aceste conditii botosanenii vor iesi la vot chiar dacă nu stiu nici ei pe care dintre partide vor pune stampila.

Sunt, însă, tineri care nici nu vor să audă de alegerile din acest sfârșit de an.

Până la urmă botoșănenii vor decide viitorul județului pe 11 decembrie.

Citeste si:

Facebook Comments