VIDEO! Noi medalii pentru luptătorii de taekwondo

Tinerii luptătorii de taekwondo și-au arătat din nou valoarea. Aceștia au venit  încărcați cu medalii de la o competiție internațională desfășurată în capitala Ucrainei și la care au participat peste 500 de sportivi din numeroase țări estice. Printre rezultatele obținute se numără și o medalie de aur.   

Luptătorii de arte marțiale din Botoșani sunt spaima adversarilor la orice concurs de profil. Aceștia reușesc să impresioneze la aproape toate competițiile. Tinerii luptători de la Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club din Botoșani au început anul 2018, cu o nouă serie de victorii.

Mai precis ,aceștia s-au întors cu patru medalii de la “International Cup School of Sport” Kiev Open – ediția a VII-a, desfășurat în capitala Ucrainei săptămâna trecută.

La turneu au participat peste 500 de sportivi din Ucraina, Belarus, România și Republica Moldova. Aceștia s-au înfruntat la koryugi, proba de luptă a stilului.

Așa cum era de așteptat tinerii practicanți de taekwondo botoșăneni au impresionat și au obținut o medalie de aur prin Mario-Alexandru Tofan, o medalie de argint prin Diana Nicola Matei și două medalii de bronz prin sportivii Robert Gabriel Dârvariu și Andreea Corduneanu.

Totodată la Kiev, tinerii practicanți au participat și la un seminar de pregătire.

 

Citeste si:

Facebook Comments