VIDEO! Noi oportunităţi pentru tinerii cu spirit antreprenorial

Noi oportunităţi pentru botoşănenii cu spirit antreprenorial, care pot urma cursuri în domeniu şi finanţări de maxim 40.000 de euro şi prin intermediul unei alte instituţii. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Neamţ derulează un proiect în toată regiunea de Nord-Est iar o parte din bani este destinată judeţului Botoşani.

Reprezentanţii Camerei din Neamţ au venit astăzi în municipiu pentru a susţine prima sesiune de informare. Programul este asemănător celui derulat de Camera de Comerţ din Botoşani şi cuprinde 3 etape. Mai întâi sunt cursurile de aproximativ 40 de ore, pentru care sunt disponibile aproximativ 350 de locuri.

Pe timpul cursurilor, care pentru botoşăneni se vor ţine în municipiu, cei interesaţi învaţă cum să scrie un plan de afaceri pe care mai apoi îl depun pentru a obţine finanţare. Bani sunt pentru aproape 40 de noi societăţi, fiecare putând lua maxim 40.000 de euro.

Cei interesaţi se pot înscrie online sau la următoarea sesiune de informare pe care reprezentanţii din Neamţ o vor ţine la Dorohoi. Şi Camera de Comerţ şi Botoşani derulează acelaşi fel de proiect iar până acum sunt înscrise aproximativ 90 de persoane.

Citeste si:

Facebook Comments