Noi prețuri la apă și canalizare!

Utilizatorii vor plăti cu patru bani mai mult

Noi prețuri la apă și canalizare! Nova Apaserv Botoşani aduce la cunoștința utilizatorilor serviciilor publice de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare-epurare noile prețuri și tarife unice la apă și canalizare-epurare aplicate începând cu data 1 noiembrie 2016, aprobate de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice.

De la 1 noiembrie 2016, utilizatorii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare-epurare vor plăti 3,56 lei/ metru cub, față de 3,52 lei/mc, cât se practica până la această majorare, deci mai mult cu 0,04 lei/mc. Totodată, pentru serviciul de canalizare-epurare tariful va creste de la 2,55 lei/mc la 2,59 lei/ metru cub. La aceste tarife se adaugă TVA.

Creșterile de preț și tarif sunt cauzate de obligațiile și condiționalitățile asumate de operator prin Contractul cu finanțare externă și Contractul de credit BERD, încheiate pentru realizarea noilor investiții în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare.

Noile tarife sunt valabile pentru toate localitățile în care Nova Apaserv Botoșani prestează servicii publice de alimentare cu apă potabilă și de canalizare-epurare, a mai explicat conducerea operatorului de apă.

Citeste si:

Facebook Comments