Nou director de școală, condamnat într-un dosar de contrabandă

El a fost numit la școala din Hilișeu-Horia

Director de școală, numit în urmă cu câteva zile, condamnat într-un dosar de contrabandă cu țigări. Fostul inspector școlar general adjunct, Daniel Botezatu, și-a exprimat totala nemulțumire vizavi de numirea noului director de la școala din comuna Hilișeu Horia.

Este vorba despre Marian Daniel Șalabină , care este inculpat într-un dosar de contrabandă cu țigări anchetat de procurorii DIICOT. În prima instanță primind o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare. El a fost numit în funcție începând cu data 1 septembrie, după ce fostul director ar fi solicitat neprelungirea mandatului.

Fostul inspector general adjunct,Daniel Botezatu şi-a declarat nemulţumirea peo pagină de socializare. ’’Ultima bombă de la ISJ. Ce directori de școli a mai numit doamna inspector scolar general începând de la 1.09.2016? La Şcoala Hi lişeu-Horia pe domnul Şalabină Daniel Marian, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru contrabandă ! Halal Profesionalism,integritate şi viziune managerială! Numai că aici e vorba de a-i aduce în contact cu elevii, de a le oferi acestora ’’modele ’’ ! Doamna inspector şcoalar general, există la acea şcoală cadre didactice competente, cu rezultate la olimpiade şi concursuri naţionale, de ce aţi ales un condamnat ?’’

Șefa Inspectoratului Școlar , Mihaela Huncă, susține, însă că nu deține informații potrivit cărora, noul director al școlii din Hilișeu Horia, ar avea probleme cu legea.

Citeste si:

Facebook Comments