Nova Apaserv anchetează moartea angajatului de la Săveni

Nova Apaserv anchetează moartea angajatului de la Săveni

Anchetă demarată de două instituţii în cazul tregediei de la finele săptămânii trecute la Săveni!

Nova Apaserv dar şi Inspectoratul Teritorial de Muncă investighează circumstanţele în care un angajat a murit şi alţi doi au ajuns la spital. Este vorba de accidentul groaznic de la Săveni când un angajat ce lucra la Staţia de Epurare din oraşul Săveni si-a pierdut viaţa. Gabriel Cârlan, directorul Nova Apaserv a susţinut că niciunul dintre angajații lui nu a solicitat intervenţia la acel puţ de apă și că op astfel de lucrare nu era planificată.

Vă reamintim că un bărbat în vârstă de 61 de ani, angajat al societății Nova Apa Serv a căzut într-un puț, adânc de 9 metri, care era îngust și cu apă. Un coleg a sărit în ajutorul său dar gazele emanate au fost prea puternice.

Norocul celui de-al doilea bărbat a fost că un alt coleg care se afla în preajmă a auzit strigătele de ajutor si a intervenit chemându-i si pe pompieri. Nu după mult timp eforturile pompierilor au dat roade. Au reuşit să salveze doi dintre bărbaţi. Cei doi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Din păcate pentru primul bărbat în vârstă de 61 de ani nu s-a mai putut face nimic.

După o oră în care cadrele medicale au încercat să îl readucă la viaţă, bărbatul a fost declarat decedat.

Citeste si:

Facebook Comments