VIDEO! Nova Apaserv anunță întreruperea generală a apei

Vești cât se poate de proaste pentru botoșăneni! Nova Apaserv anunță întreruperea furnizării apei potabile în aproape tot județul, la sfârșitul lunii aprilie. Reprezentanții societății de apă spun că acestă sistare este cauzată de o serie de lucrări ce trebuie efectuate la sistemul de alimentare de la Siret.

Aprilie se încheie fără apă pentru aproape jumătate din populaţia judeţului. Din cauza unor revizii şi reparaţii planificate, anunţă reprezentanţii Nova Apaserv, către sfârşitul lunii, timp de două zile, sistemul de alimentare Siret se opreşte de tot.

Furnizarea va fi sistată încă de vineri seară, 27 aprilie şi va fi reluată în noaptea de sâmbătă spre duminică. Afectate vor fi toate localităţile alimentate cu apă din Siret, adică: municipiile Botoşani şi Dorohoi, oraşele Bucecea, Flămânzi, precum și comunele Băluşeni, Brăeşti, Broscăuţi, Copălău, Cristeşti, Curteşti, Leorda, Mihai Eminescu, Răchiţi, Stăuceni, Unţeni, Văculeşti şi Vlădeni.

De asemenea, mai informează Nova Apaserv, întregul sistem va intra în parametri normali de-abia luni şi apoi, treptat, în zilele următoare. Totodată, din cauza întreruperii totale și a vechimii conductelor, inginerii companiei se aşteaptă ca turbiditatea să înregistreze valori peste limitele normale în acele zile.

“Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugăm consumatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare. Facem un apel către utilizatorii noștri să dea dovadă de înțelegere subliniind că această acțiune va duce în final la îmbunătățirea serviciului de furnizare apă, mulțumindu-le totodată și asigurându-i că vom depune toate eforturile pentru reducerea la minim a disconfortului creat” precizează conducerea Nova Apaserv în comunicatul de presă.

 

Citeste si:

Facebook Comments