VIDEO! Nova Apaserv stârnește valuri în Consiliul Județean

Chiar și cu un director în minus, societatea Nova Apaserv încă stârnește nemulțumiri. În ședința de Consiliu Județean, care a avut loc astăzi, parte dintre consilieri au cerut clarificări despre activitatea operatorului de apă, semn că au anumite dubii . De pe ordinea de zi a fost retras din debutul ședinței proiectul ce viza majorarea tarifelor aferente serviciului de salubrizare.

Aproape că nu este ședință de Consiliu Județean în care să nu se discute despre societatea Nova Apaserv. Lăsând deoparte salariile mari ale directorilor, consilierii județeni au curiozități și despre activitatea acestui operator. Cel mai vehement a fost Radu Anton. Deși a primit răspunsuri la întrebări adresate în ședințe anteriore, Anton vrea lămuriri și de la acționarul majoritar al societății de apă, respectiv Consiliul Județean.

Concret, Anton ar vrea să primească lămuriri despre modalitatea de management, despre raportul de audit, detalii despre procentajul de pierderi și nu numai.

Pentru că președintele Consiliului Județean a lipsit, ședința a fost condusă de vicepreședintele Dorin Birta. Acesta i-a propus consilierului liberal o ședință separată unde să fie dezbătute pe indelete aceste chestiuni.

În sala de ședințe au fost prezenți și patru dintre directorii de la Nova Apaserv. Niciunul dintre ei nu a luat însă cuvântul. S-a convenit ca următoarea ședință AGA să fie ținută la Consiliul Județena iar ulterior, consilierii județeni să poată obține lămuriri despre activitate aoperatorului de apă.

Citeste si:

Facebook Comments