Nuntă cu VIP-uri la Botoșani

Nuntă cu VIP-uri la Botoșani. Ministru în Guvernul Cioloș, parlamentari, oameni de afaceri și primari au participat la fericitul eveniment din familia deputatului liberal Cristian Roman.

După ceremonia Stării Civile care s-a ținut la sediul Primăriei Botoșani oficiată de edilul Cătălin Flutur, a avut loc cununia religioasă de la Biserica Sfinții Voievozi din municipiu. Părinții stareți de la Mănăstirea Popăuți și Mănăstirea Recea din Mureș și părintele paroh Viorel Berciuc au săvârșit sâmbătă după-amiază slujba de cununie a fiicei deputatului Cristian Roman și a soției sale, Carmen, medic la Spitalul Județean.

Pe covorul alb, întins la intrarea în biserică, urmați de alaiul rudelor și prietenilor, au călcat mireasa Cristina Flavia și mirele Andrei Karam. Alături le-au stat nașii Elisabeta și Cornel Lipă. Ținerii se bucură, așadar, de o nașă celebră, multiplă campioană olimpică, în prezent ministru al Tineretului și Sportului, și ea fiind de pe melegurile botoșănene.

Slujba a avut și un moment special întrucât pe parcurs în rolul cântărețului bisericesc a intrat Gheorghe Turda, nimeni altul decât celebrul interpret de muzică populară, care la ieșire s-a arătat emoționat de ceremonialul religios.

Karam Andrei și Cristina Flavia au avut parte de câteva reprize de ședințe foto chiar în curtea bisericii, mai mulți nuntași ținând să se imortalizeze alături de miri. Avalanșa de cereri de fotografiat a remarcat-o chiar și pe nașa, Elisabeta Lipă, aflată alături de soțul său Cornel.

După cununia religioasă, a urmat petrecerea nunții care a fost încinsă de formaţia lui Mirel Manea care s-a întrecut pe sine într-un potpuriu în care au alternat piese disco, rock şi de muzică populară. Surpriza serii a venit de la recitalul lui Gheorghe Turda, care a interpretat piese îndrăgite şi cunoscute, care au entuziasmat mesenii.

Deși ținerii miri sunt stabiliți în altă zonă a țării, în Ardeal, au preferat să facă nunta la Botoșani. Cei doi lucrează în domeniul medical. Cristina Flavia, fiica deputatului Cristian Roman, și Andrei Karam au absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș.

Fericire, viață în armonie și casă de piatră tinerilor căsătoriți!

Citeste si:

Facebook Comments