VIDEO! Sala de atletism de la Liceul Sportiv -”O bijuterie ce nu poate fi folosită”

Au trecut șase luni de când lucrările la sala de atletism a Liceul cu Program Sportiv Botoșani , au fost finalizate, însă nici până la această dată nu a fost dată în folosință, iar sportivii se antrenează pe unde apucă. Construită la cele mai înalte standarde, sala nu a fost încă racordată la utilități. Primăria ar fi trebuit să se ocupe de aceste cheltuieli.

Județul Botoșani se poate mândri cu una dintre cele mai moderne și frumoase sali de atletism din regiunea Moldovei. Însă, doar la nivel laudativ și teoretic, pentru că la nivel practic sportivii botoșăneni sunt încă nevoiți să se antreneze pe unde apucă, pentru a face performanță. Iar motivul este incredibil. Deși a fost finalizată în urmă cu jumătate de an, sala nu poate fi folosită pentru că nu a fost racordată la utilități.

Primăria ar fi trebuit să asigure banii pentru utilități. Fostul șef al Inspectoratului Școlar, Mihaela Huncă, spune că a adresat o interpelare la Ministerul Dezvoltării, dar deocamdată, nu a primit niciun răspuns.

Primăria a depus un proiect în vederea accesării fondurilor prin Programul Național de Dezvoltare Locală, însă nici la această dată nu a fost semnat. 

Citeste si:

Facebook Comments