O botoșăneancă sexy face carieră în lumea bărbaților la doar 26 de ani

O botoșăneancă sexy face carieră în lumea bărbaților la doar 26 de ani

Are doar 26 de ani, insa asta nu o sperie sa strabata Europa lung si-n lat la volanul unui TIR, incarcat cu 40 de tone de substante periculoase.

O tanara din Botosani a ales sa lucreze intr-un domeniu dedicat barbatilor, insa ar putea sa ii depaseasca pe multi. A luat toate atestatele si categoriile auto de care are nevoie si s-a angajat la o companie din Italia, care se ocupa de transporturi de substante periculoase.

”Conduc o cisterna care transporta substante toxice, corozive, inflamabile, acetona, etc. Unii îmi spun ca sunt nebuna, altii ma considera inconatienta, dar e ceea ce îmi place”, ne-a spus Elena, potrivit libertatea.ro.

Tanara nu este singura, ci cu Catalin, monstrul de 440 de cai putere: ”Mi-am botezat capul tractor Cătălin. Este iubirea mea. Mai ales de când sunt singură, avem grijă unul de celălalt. Poate pentru unii camionul e doar o maşină, pentru mine e mult mai mult, e un prieten de nădejde”.

Desi s-ar crede ca frumusetea i-a deschis mult usi, lucrurile n-au stat deloc asa. Ba chiar, angajatorul a avut nevoie de un vot de incredere din partea unui prieten de-al ei pentru a o angaja. De doi ani este sofer pe TIR si nici nu vrea sa faca altceva.

 

Sursa: stirilekanald.ro

 

 

Citeste si:

Facebook Comments