O femeie a leșinat pe stradă după ce a fumat o țigară cu etnobotanice și a băut o bere

O femeie a leșinat pe stradă după ce a fumat o țigară cu etnobotanice și a băut o bere

Miercuri, 9 octombrie, în jurul orei 13:40, a fost primit un apel la ofițerul de serviciu al Poliției Locale Botoșani, prin care se făcea cunoscut că se află căzută o persoană de sex feminin, pe trotuarul aferent B-dului Mihai Eminescu, vis-a-vis de Casa Tineretului din municipiul Botoșani.

Sesizarea a fost direcționată către patrula de polițiști locali, care se afla cea mai aproape de adresa menționată și care s-a deplasat la fața locului.
Ajunși la adresa indicată, polițiștii locali au au constatat că sesizarea se confirmă, fiind descoperită o persoană de sex feminin, întinsă pe trotuar, aflată în stare de inconștiență.

Polițiștii locali au apelat numărul de urgență 112, prin care au solicitat prezența la fața locului a unui echipaj medical.

În timp ce era așteptat sprijin medical, persoana de sex feminin și-a revenit din starea de inconștiență și a putut comunica cu polițiștii locali, cărora le-a spus că se numește E.I., are 31 ani, are domiciliul în sat Draxini comuna Bălușeni și se afla în acea stare din cauza consumului unei țigări ce conținea substanțe etnobotanice asociat cu consumul de alcool(o bere), după care și-a pierdut din nou cunoștința

În scurt timp a ajuns la fața locului o ambulanță SMURD, iar personalul medical a efectuat procedura de resuscitare a numitei E.I..

În momentul în care și-a revenit, aceasta le-a făcut cunoscute cadrelor medicale, cauzele ce au determinat starea sa și care erau cele descrise și polițiștilor locali cu câteva minute înainte. Numita E.I. a rămas în grija echipajului medical, până la înlăturarea oricărui posibil risc.

Citeste si:

Facebook Comments