VIDEO! O femeie a preluat conducerea la Mavromati

Frâiele Spitalului Județean, preluate de o femeie! La sfârșitul acestei săptămâni, mandatul managerului Spitalului Județean, Corneliu Mihai, a expirat. Deși existau informații că va fi numit interimar până la organizarea unui concurs, planurile s-au schimbat . Costică Macaleți a numit manager la spital pe medicul Livia Mihalache. Acesta a ocupat în trecut funcția de șef la Secția de Pediatrie.

Este declarația făcută de șeful județului în urmă cu mai bine de o săptămână. Deși se declara mulțumit de activitatea lui Corneliu Mihai, președintele Consiliului Județean a optat pentru schimbare. Corneliu Mihai a fost numit manager la Mavromati în urmă cu trei ani, când președinte al județului era Florin Țurcanu. Deși avea afinități liberale, managerul spitalului a colaborat excelent și cu social democrați, atunci când PSD a preluat conducerea Consiliului Județean. Colaborarea a luat însă sfârșit.

Costică Macaleți își pune încrederea că noua șefă a spitalului va manageria unitatea spitalicească cu mult simț de răspundere.

Livia Mihalache și-a dorit să fie director și la Direcția de Sănătate Publică. Aceasta s-a înscris anul trecut la concurs dar nu a reușit să îl și promoveze.

Citeste si:

Facebook Comments