O nouă campanie de colectare DEEE

Orașe Curate, o nouă campanie națională marca ECOTIC, dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate în mediul urban, a începu pe 1 iunie 2016, la Botoșani. Campania va încuraja locuitorii orașului Botoșani să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrele de colectare Urban Serv.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Urban Serv SA Botoșani, Primăria Municipiului Botoșani, Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani și Modern Calor SA Botoșani, a lansat campania Orașe Curate – Botoșani, care se desfășoară în perioada 1 iunie – 3 iulie 2016. Municipiul Botoșani se află pe locul 3 pe țară în ceea ce privește colectarea acetui tip de deșeuri.

Botoșănenii sunt informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare. Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor al municipiului Botoșani care va preda un deșeu de minim 10 kg cumulate la unul dintre punctele de colectare Urban Serv, va primi un premiu instant, în limita stocului disponibil.

Punctele de colectare Urban Serv SA Botoșani sunt: Piața Agroalimentară – str. Vârnav, nr. 22, Asociația nr. 36 – str. Aprodu Purice, Asociația nr. 63 – str. Independenței, vis-a-vis de Serconf.

În cadrul acestei campanii se asigura preluarea de la domiciliu a echipamentelor voluminoase. În acest sens cetățenii sunt rugați să sune la dispeceratul Urban Serv la numerele de telefon: 0231.517.007, 0747.081.027.

Campania din Botoșani este prima din programul național Orașe Curate, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.

Citeste si:

Facebook Comments