O zi fără gaz în tot orașul

Mâine, începând cu ora 7.00, va fi întreruptă furnizarea gazelor naturale în municipiul Botoșani.

Conducerea companiei E.ON Distribuţie România a anunțat că reluarea furnizării se va face tot mâine, începând cu ora 22.00. Oprirea gazului este necesară pentru punerea în funcţiune a investiţiei care a vizat înlocuirea a mai mult de 4 kilometri de conducte şi branşamente de pe străzile Sucevei, Calea Naţională, Pacea şi Griviţa.

Conducerea companiei E.ON Distribuție România regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi asigură consumatorii că obiectivele principale ale lucrării sunt siguranţa şi asigurarea continuităţii în alimentarea municipiului Botoşani.

Cei mai afectați sunt consumatorii care au în locuințe și centrale termice individuale care funcționează pe gaz.

Consumatorii sunt atenționați de către reprezentanții companiei să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz sau observă anumite neconformităţi, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON la unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 sau 0265.200.928.

În schimb, clienții sistemului de termoficare centralizată nu vor fi afectați de întreruperea furnizării gazului metan.

Societatea Modern Calor își anunță toți clienții că furnizarea de energie termică și apă caldă menajeră nu va fi afectată, deoarece instalațiile de producție a energiei electrice și termice ale Modern Calor sunt alimentate cu gaz direct din rețeaua Transgaz, prin conductă proprie.

Conducerea societății de termoficare garantează că sunt asigurate condițiile tehnice pentru furnizarea energiei termice la parametri normali în tot municipiul Botoșani, cu excepția cazurilor particulare în care pot apărea avarii.

 

Citeste si:

Facebook Comments