O zi fără gaz! Marți va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale în tot municipiul Botoșani

O zi fără gaz! Marți va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale în tot municipiul Botoșani

O zi fără gaz! Locuitorii municipiului Botoșani nu vor beneficia, marți 1 noiembrie, de gaz.

Și asta pentru că E.ON a anunțat întrerupearea furnizării cu gaze naturale începând de la 7.30, dimineață. Potrivit reprezentanților companiei E.ON, reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 20.00.

Întreruperea distribuţiei gazelor naturale este necesară pentru punerea în funcţiune a unei importante investiţii, în valoare de aproximativ 2,9 milioane lei, investiţie ce a vizat înlocuirea a circa 4 km de conducte şi branşamente de pe străzile: Sucevei, Calea Naţională, Pacea şi Griviţa.

Compania noastră regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi asigură consumatorii că obiectivele principale ale lucrării sunt siguranţa şi asigurarea continuităţii în alimentarea municipiului Botoşani. Totodată, E.ON Distribuţie România reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz sau observă anumite neconformităţi, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Citeste si:

Facebook Comments