“Obstacole” pentru vitezomani

“Obstacole” pentru vitezomani

Ordine în trafic!

Primaria pregăteste o “surpriză” soferilor care apasa prea tare pedala de acceleratie. Directia de Edilitare din cadrul municipalitatii pune la punct un proiect, iar in scurt timp pe strazile aglomerate din municipiu, in zona trecerilor de pietoni si a unitatilor de invatamant, vor aparea limitatoare de viteza.

Vestea nu ii incanta prea mult pe soferi insa este pe placul pietonilor.

Pentru a reduce numarul accidentelor din zona trecerilor de pietoni, sefii din Primarie intentioneaza sa monteze in zonele aglomerate dar si pe soseaua de centura a orasului , limitatoare de viteza, traditionalele “cocoase”.

Soferii care sunt obisnuiti sa circule cu mai mult de 50 de km/h in municipiu vor fi nevoiti sa reduca viteza.

Unii botosaneni considera ca aceste opritore nu ar trebui totusi montate in zonele aglomerate ale orasului ci doar in zonele unitatilor de invatamant.

Si parerile soferilor sunt impartite. Unii conducatori auto nu imbratiseaza deloc ideea montarii acestor limitatoare de viteza. De suferit vor avea autoturismele si in special cauciurile.

Pe langa aceste limitatoare de viteza in zona trecerilor de pietoni, vor fi montati stalpi de mici dimensiuni pentru a impiedica soferii lipsiti de bun simt sa isi parcheze masinile si sa obstructioneze traversarea.

Citeste si:

Facebook Comments