VIDEO! Caravana “Ecotic” te scapă de echipamentele electrice şi electronice vechi

Dacă aveți electronice numai bune de aruncat, atunci săptămâna aceasta aveți ocazia să le reciclați și să primiți și un premiu. Și asta fiindcă caravana Ecotic a poposit astăzi din nou în municipiul Botoșani, pentru trei zile. Prin acest program inedit de reciclare a electronicelor uzate, cei care aduc un aparat vechi primesc automat un cadou dar și un bilet la o mare tombolă, evident, cu câștiguri pe măsură.

Caravana Ecotic își propune să promoveze reciclarea electronicelor, în special, în rândul populației. Astăzi caravana a ajuns din nou la Botoșani, în fața Magazinului Central din apropierea sediului Urban Serv. Aici dar și în alte puncte de reciclare botoșănenii sunt încurajați să aducă aparate vechi și de prisos, de toate felurile, de la simple mixere și până la frigidere și mașini de spălat.

Totodată, caravana Ecotic prezintă tuturor celor interesați și o expoziție într-un muzeu pe roți. Practic este vorba despre 10 aparate vechi, dezasamblate prin care specialiștii Ecotic explică importanța reciclării.

Reprezentații Urban Serv sunt prezenți la rândul lor alături de Ecotic și spun că reciclarea este deosebit de importantă în secolul XXI. Nu de puține ori însă la Botoșani, se luptă cu mentalitățile.

Încă din prima zi, botoșănenii au început să aducă vechituri la caravana Ecotic.

Toți cei care aduc deșeuri primesc cadouri dar și un bilet la tombolă. Programul caravanei este de la 9.00 la 17.30.

 

Citeste si:

Facebook Comments