Oferte atractive pentru trei jucători de la FC Botoșani

Chiar dacă nu s-a terminat campionatul național de fotbal, la FC Botoșani deja curg ofertele pentru unii jucători. Și ofertele nu sunt deloc de neglijat. Leo Grozavu se declară bucuros pentru jucătorii de la FC Botoșani care au intrat în atenția echipelor mai mari din campionatul național, însă este îngrijorat în ceea ce privește echipa.

Ofertele au venit la FC Botoșani pentru jucătorii de bază ai echipei, cum ar fi Plamen Iliev, Michael Ngadeu și Gonzalo Cabrera.

Gonzalo Cabrera a intrat în atenţia Astrei Giurgiu, dar și a Stelei. Fotbalistul a declarat că ar fi o onorat să joace la Steaua, după ce s-a vorbit despre interesul fostei campioane pentru el. Cabrera a fost crescut de Boca Juniors şi a mai evoluat la Doxa, AEK Larnaca, Once Caldas şi Godoy Cruz, venind la FC Botoşani la începutul acestui sezon. În vara anului trecut, când a venit la FC Botoşani, Gonzalo Cabrera era cotat la 250.000 de euro. După jumătate de an la FC Botoşani, cota argentinianului a ajuns la 600.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Aceeași cotă are și Plamen Iliev.

Michael Ngadeu ar putea ajunge în vară sub comanda lui Dusan Uhrin la Slavia Praga. Dezvăluirea a fost făcută de preşedintele echipei FC Botoșani, Cornel Şfaiţer, care a afirmat că pe adresa clubului a sosit o ofertă de la clubul din capitala Cehiei. El este dorit și de Steaua București. Cehii ar fi dispuşi să plătească 500.000 de euro pentru Ngadeu. Oficialii grupării locale ar fi de acord cu oferta dacă li se asigură şi un procent dintr-un transfer ulterior.

Michael Ngadeu a venit la FC Botoşani în urmă cu doi ani de la FC Nürnberg II. Atunci, el era cotat la 100.000 de euro, pentru ca în prezent, Transfermarkt să-l evalueze la 550.000 de euro.

Michael Ngadeu mai are contract cu FC Botoşani până în iunie 2017 iar Plamen Iliev şi Gonzalo Cabrera sunt sub contract până în iunie 2018.

Citeste si:

Facebook Comments