VIDEO! Oferte pentru viitorii liceeni

Târgul Liceelor şi Meseriilor şi-a deschis azi porţile pentru a şasea oară, în cadrul unui eveniment la care au participat sute de elevi, părinţi şi profesori.

În sala de sport de la Liceul Gheorghe Asachi au venit reprezentanţii tuturor unităţilor de învăţământ şi şi-au prezentat oferta educaţională pentru anul şcolar următor. N-au lipsit nici oficialităţile, în frunte cu deputatul Mihaela Huncă.

Reprezentanţii fiecărui liceu au avut câte un stand propriu, unde au prezentat nu doar oferta educaţională ci şi dotările pe care le au sau premiile obţinute la competiţiile naţionale ori internaţionale.

Aşa că elevii de clasa a opta au avut ce să vadă, mai ales că mulţi se gândesc încă de pe acum la ce carieră vor să urmeze, după cum i-au îndemnat şi inspectorii sau profesorii prezenţi la eveniment.

Tot acolo au fost prezenţi şi reprezentanţii şcolii profesionale de cooperaţie, înfiinţată în 1946, care s-au mândrit cel mai mult cu Elisa Maxim, câştigătoarea concursului “Ie Românie” dar şi a unei olimpiade naţionale de bucătărie.

Târgul se ve redeschide şi sâmbătă, timp de patru ore, începând cu ora 10.00.

Citeste si:

Facebook Comments