Online e mai simplu

Suntem în era tehnologiei iar statul la coada ar putea deveni istorie.

Botoșănenii au acum posibilitatea să își plătească taxele și impozitele online iar tot prin intermediul internetului vor putea să își facă rezervări pentru înmatricularea vehiculelor dar și pentru preschimbarea permisului de conducere.

De pe 14 decembrie a fost pus in functiune site-ul www.ghiseul.ro .

Cu un simplu click, și un card bancar, veți putea să vă achitați taxele și impozitele publice precum și amenzi contravenționale cu deducerile aferente plății în 48·de ore.

O aplicație informatică la fel de facilă a fost pusă în funcțiune și la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Botoșani.

Botoșănenii care vor să scape de statul la coadă trebuie să acceseze site-ul Prefecturii Botoșani iar apoi să bifeze rubrica Rezervări online unde vor putea să rezerve data la care doresc să își înmatriculeze vehiculele, să preschimbe permisul de conducere sau să facă autorizarea provizorie sau radierea vehiculelor.

De la 1 februarie 2017 pe același site vor putea fi făcute rezervări și pentru susținerea examinării pentru obținerea permisului de conducere.

Citeste si:

Facebook Comments