VIDEO! ”Operație” cu flexul la 90 de ani

Un bărbat în vârstă de 90 de ani din județul Botoșani, a șocat personalul medical din Unitatea de Primiri Urgențe. În cursul zilei de luni, bătrânul a fost adus la spital plin de sânge după ce a încercat să-și opereze singur un neg ce îi apăruse în zona feței. Fără să stea prea mult pe gânduri, bătrânul a luat un flex și a încercat să își taie negul. Omul a avut zile și a ajuns la timp la spital fără să fi suferit leziuni grave.

O dată cu înaintarea în vârstă, un bărbat a dat dovadă de inconștiență teribilă. De ceva timp, botoşăneanului îi apăruse pe față un neg. Deranjat de excrescența pielii, bărbatul a decis să se opereze singur. Metoda găsită nu a fost una tradițională ci de-a dreptul șocantă. Omul a luat un flex iar în fața unei oglinzi a trecut la treabă. Când a constatat ce ispravă a făcut, și-a anunțat rudele iar acestea au sunat la 112.

Astfel de cazuri nu sunt izolate. Periodic, în Unitatea de Primiri Urgențe apar tot felul de pacienți care încearcă să își trateze afecțiunile după metode invetate de ei.

Medicii recomandă ca orice intervenție să fie efectuată doar în clinici autorizate după control de specialitate.

Citeste si:

Facebook Comments