Oportunităţi de angajare pentru botoşăneni

AJOFM organizează Bursa Locurilor de Muncă

Oportunităţi de angajare pentru botoşănenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Ca în fiecare an, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează si anul acesta, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Cei interesaţi de această acţiune sunt asteptaţi pe data de 14 aprilie 2016 atât în Municipiul Botoşani, dar şi în oraşul Ştefăneşti şi comuna Hudeşti. Cele două evenimente din judeţ se vor desfăşura în incinta căminelor culturale începând cu ora 9:00, în timp ce în municipiul Botoşani ora de începere a activităţii va fi ora 9:30.

Directorul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă, Teodor Dimitriu a mai spus că Guvernul Romaniei a aprobat normele metodologige de aplicare a legii cu privire la lucrările comunitare.

De asemenea Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă mai pune la bătaie un număr de 395 de oferte de muncă în afara ţării. Astfel persoanele care doresc un loc de muncă în străinătate au posibilitaţi numeroase de a alege din oferta Agenţiei.

Ei pot opta pentru joburi în ţări precum Germania, Belgia, Slovacia, Marea Britanie sau Norvegia. Se caută sticlari, bucătari, ingineri, asistenţi medicali, mecanici sau şoferi.

Citeste si:

Facebook Comments